Amazon Quiz Answers 26 june 2022 Today – Win Exciting Prizes

Amazon Quiz Answers Today: Here is all right Amazon quiz answers 26 june 2022. Play Amazon FZ contest and win exciting prizes, pay balance.

To win rewards just submit these five questions answers given below in Amazon app fun zone section. We have shared here correct Daily Amazon Quiz Answers for 26th june.

Winners will be selected from amazon fun zone contest lucky draw after submitting today’s amazon quiz answers. Amazon spin and win contest winners will be declare on tomorrow.

You can see the june 26 answers to Amazon Quiz questions first on govijobs. So stay tuned or subscribe us to get instant updates.

In this page, we update Amazon Quiz Time Answers every day. So always search on Google for Amazon quiz govijobs to get Amazon app contest answers updates.

Amazon, the country’s biggest e-commerce company, organizes the Amazon Funzone Contest on its app, where you can answer five questions accurately and win an attractive gift as well as pay balance.

However, the thing to note here is that these quizzes are conducted only on the application. You can play this Quiz Time from 8 am to 12 noon.

Amazon Daily Funzone Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Details

Name Of QuizAmazon Spin and Win Quiz
Today’s Amazon Quiz Time8AM – 12PM
Quiz Date26 june 2022
Contest prizeWin Pay Balance
Winners Announcement OnTomorrow

How To Play Amazon Quiz Time FZ Contest?

  1. Install the Amazon app from Google Play Store and apple App Store.
  2. After Installing, Sign In Into the App.
  3. Scroll down the application And Click On “Daily Quiz Time Amazon” Poster.
  4. Then tap on the “Start” button, the Fun zone Quiz Contest will begin.

Updating Time is 12 Am. For Fastest Amazon Quiz Today Answer Join Telegram Channel and Bookmark This Page For Instant Notification.

Check Also

Flipkart Quiz Answers Today

Amazon Wearables Edition Quiz Answers Spin & Win Samsung Watch

Amazon Guess The Places Quiz Answers Today Win 30000

Amazon Quiz Answers Today 26 june 2022 – Win 1k Pay Balance

update soon.

Amazon Quiz 25 june 2022

Q1: Hardik Pandya recently got named the Indian captain for a T20I series to be held in which country?

Answer 1: Ireland

Q2: The Prime Minister will lead a mass yoga event from which historical place on the occasion of International Day of Yoga?

Answer 2: Mysuru Palace

Q3: Javicia Leslie is known for playing which of these superhero characters in a series?

Answer 3: Batwoman

Q4: In which country would you find this famous bridge, that ‘breathes fire’ on special occasions?

Answer 4: Vietnam

Q5: This is a skeleton of which dinosaur?

Answer 5: Tyrannosaurus Rex

Amazon quiz 23 june 2022

Q1: Recently, England set a new world record for the highest ODI score against which country?

Answer 1: Netherlands

Q2: Anik Datta’s movie ‘Aparajito’ is based on the making of which iconic Indian film?

Answer 2: Pather Panchali

Q3: Which of these space exploration companies is in the eye of a storm after reportedly violating US labour laws in recent layoffs?

Answer 3: SpaceX

Q4: What is this iconic sculpture called?

Answer 4: The Thinker

Q5: What animal lived at this location untill their forceful removal, leading to protests and a movement for their protection?

Answer 5: Pigeons

Amazon Quiz 22 june 2022

Q1: Which team did India defeat in the final to win the 2022 Thomas Cup in badminton?

Answer 1: Indonesia

Q2: The Centre’s recent recruitment scheme for Indian youth to serve in the armed forces, shares its name with which movie?

Answer 2: Agnipath

Q3: At the 2022 Skytrax World Airport Awards, an airport in which city bagged the best regional airport in India and South Asia award?

Answer 3: Bengaluru

Q4: In which European country is this location located?

Answer 4: Switzerland

Q5: What is the profession of this famous comic book character?

Answer 5: Reporter

Amazon Quiz 20 june 2022

Q1: Casper Ruud recently became the first male singles player from which country to reach the final of a Grand Slam in the open era?

Answer 1: Norway

Q2: Moonfall’ was a 2022 science fiction movie starring which of these famous actors in the lead role?

Answer 2: Halle Berry

Q3: A Manimekhalai has recently been appointed as the Managing Director of which bank?

Answer 3: Union Bank of India

Q4: Which country is the largest producer of this beverage?

Answer 4: Brazil

Q5: Fishermen who fish using a fish hook are generally known by which of these names (also sometimes used to refer to fishermen in general)?

Answer 5: Anglers

Amazon Quiz 19 june 2022

Q1: Who retired from his French Open 2022 Semi Final in tragic circumstances, after twisting his ankle during the match?

Answer 1: Alexander Zverev

Q2: Jitendra Kumar, known for his roles in movies and web series such as Panchayat, is a graduate of which of these institutes?

Answer 2: IIT Kharagpur

Q3: The famous hotel operator Marriott International, has recently decided to suspend all of its operations in which country?

Answer 3: Russia

Q4: MH 370, a flight of this airlines, which went missing in 2014, was bound for which destination?

Answer 4: Beijing

Q5: This is a view of Mount Kilimanjaro, from Amboseli National Park located in which country?

Answer 5: Kenya

Amazon Quiz 17 june 2022

Q1: Who among these did Rafael Nadal beat in the quarter finals of the 2022 French Open?

Answer 1 (A) – Novak Djokovic

Q2: Tatiana Maslany would play the lead role in which upcoming Marvel studios web series?

Answer 2 (C) – She-Hulk: Attorney at Law

Q3: Which company recently appointed Alvin Tse as the General Manager of its India business?

Answer 3 (B) – Xiaomi

Q4: In which country is the largest library in the world located?

Answer 4 (C) – USA

Q5: What breed of dog is shown here?

Answer 5 (D) – Corgi

Amazon Quiz 16 june 2022

Q1: Mattwe Middelkoop partnered which Indian in the 2022 French Open, where they reached the semi finals?

Answer 1 (A) – Rohan Bopanna

Q2: Farhan Akhtar will make his MCU debut by starring in which Marvel Studios web series?

Answer 2 (D) – Ms Marvel

Q3: According to Forbes Real time billionaire list, whom did Mukesh Ambani replace to become India’s richest man again?

Answer 3 (B) – Gautam Adani

Q4: Where is the tiniest desert of the world located?

Answer 4 (D) – Canada

Q5: The founder of this app initially created a website known as what?

Answer 5 (A) – FaceMash

Amazon Quiz 14 june 2022

Q1: A commentary box at Lord’s has recently been named after which Australian cricket legend?

Answer 1 (B) – Shane Warne

Q2: Who among these played the role of ‘Laila’ in the recent movie ‘Heropanti 2’?

Answer 2 (A) – Nawazuddin Siddiqui

Q3: Famous singer KK, recently passed away after a live performance in which city?

Answer 3 (D) – Kolkata

Q4: What is a group of this bird known as?

Answer 4 (C) – Parliament

Q5: Due to which reason, does the moon appear in shades of red during this phenomenon?

Answer 5 (B) – Refraction

Amazon Spin and Win Quiz Contest is an Amazon app quiz. People who want to participate in this quiz must first download the Amazon application from the App Store or Play Store.

We have given above right Amazon quiz question answer. Submit this answers in fun zone. After successful submit, you will enter a lucky draw. If you are lucky, then you can win exclusive rewards from Amazon India.

Amazon Spin and Win Contest Winners Announcement

After confirm the all winners, Amazon will contact the winners individually through email /SMS. Tap on given above link. Then you will redirect to Amazon game prize winner list page.