Amazon Quiz Answers Today 18 October 2021 Win 20000 Pay Balance

Amazon Quiz Answers today 18 October 2021 Is Live Now. Submit This Funzone Quiz Answers and Win 20000 Pay Balance.

Just Enter the Right Amazon Quiz Answers Today In Fun Zone Section. Lucky Winners Will Get Exciting Rewards, Gifts.

After Submitting Amazon Prime Day Quiz Answers Winners will select from Amazon Quiz 18th October 2021 lucky draw. Amazon Spin and Win Quiz Today is Based On GK general knowledge.

Here We Regularly Update Daily Quiz Time Amazon Questions and Its Answers. If You are Finding Amazon Daily Quiz Answers Today then this is the right website.

Always Search On Google for Amazon Quiz 18 October 2021 Answers Govijobs. Bookmark This Page To Get latest Amazon App Contest Updates.

Amazon, the country’s biggest e-commerce company, organizes the Today’s 18 October Amazon Quiz on its app, where you can give answers of Five questions correctly.

Amazon Quiz Answers

Amazon Pay Balance Quiz Answers Overview

Name Of QuizAmazon Spin and Win Quiz
Amazon Daily Quiz Time12AM – 12PM
Date Of Quiz18 October 2021
Amazon Quiz Today prizeWin 20000 Pay Balance
Winners Declaration18 October

How To Play Today’s Amazon Quiz Answers

  1. Install the Amazon app from the Google Play Store. For Apple Download Amazon App.
  2. After Installing, Sign In Into the App.
  3. Scroll down the Amazon app And Click On “Amazon Prime Quiz”.
  4. Then tap on the “Start” button, the Funzone Quiz Contest will begin.

Other Daily Quiz Answers

Amazon Quiz 18 October 2021 Answers – Win 20000 Pay Balance

Amazon Daily Quiz Questions & Answers.

Q1: Name the new cashless and contactless e-Voucher based payment system, launched by the PM recently.

Answer: (B) e-RUPI

Q2: Accelerating India: 7 Years of Modi Government’ is a recently released book written by which former Union Minister?

Answer: (B) KJ Alphons

Q3: Amazon recently acquired which of these Hollywood film studios for $8.45 billion?

Answer: (A) MGM

Q4: This is a view of Mount Kilimanjaro from Amboseli national park in which country?

Answer: (C) Kenya

Q5: Identify the language seen in the picture.

Answer: (C) French

Amazon Quiz 17 October 2021

Q1: In June 2021, whose record did Cristiano Ronaldo break to become the top-scorer in the history of the European Championship?

Answer: (B) Michel Platini

Q2: Which of these is the lowest rated Salman Khan movie on IMDb?

Answer: (B) Radhe

Q3: Which company recently launched the Ananda mobile app for agents and intermediaries?

Answer: (B) LIC

Q4: What is the name of the Taylor Swift song that has this object in its title?

Answer: (D) Champagne problems

Q5: What is the name of this animal who was a companion to Kristoff in the movie Frozen?

Answer: (A) Sven

Amazon Quiz 16 October 2021

Q1: Which company has bought 64% stake in online grocery seller BigBasket?

Answer: (D) Tata

Q2: “Sherni” the new hindi movie is based on saving of which animal and its young ones from hunters?

Answer: (C) Tiger

Q3: In August 2021, who became the first female swimmer to win seven medals at a single Olympics?

Answer: (A) Emma McKeon

Q4: Which of these states has this animal as the state animal?

Answer: (D) All of these

Q5: The lead character in ‘Immortals of Meluha’ is named after this deity. What is the name of his wife in the book?

Answer: (C) Sati

Amazon Quiz 15 October 2021

Q1: Which of these names did Mark Zuckerberg give to one of his pet goats?

Answer: (A) Bitcoin

Q2: In August 2021, Muhyiddin Yassin resigned as the PM of which country owing to mounting public anger over poor handling of the pandemic?

Answer: (D) Malaysia

Q3: Which team won the Tokyo 2020 Olympics team gold in both men’s & women’s artistic gymnastics?

Answer: (C) ROC

Q4: Which K-pop group recently received diplomatic passports from this country’s president?

Answer: (B) BTS

Q5: Name this planet, which is the hottest planet in the solar system

Answer: (B) Venus

Q1: Which global tech company launched ‘Be Internet Awesome’ – a game based curriculum to teach kids about digital safety?

Answer: (D) Google

Q2: Which country hosted the International Army Games 2021?

Answer: (B) Russia

Q3: In August 2021, who became the second Indian wrestler to claim an Olympic silver medal?

Answer: (A) Ravi Dahiya

Q4: In the picture, this girl is impersonating which Disney character?

Answer: (A) Moana

Q5: What is this sport called in North America?

Answer: (D) Soccer

Amazon Quiz 12 October 2021

Q1: In August 2021, who became the first Indian woman to win two Olympic medals?

Answer: (D) PV Sindhu

Q2: In August 2021, which Hollywood actress welcomed a baby boy named Cosmo with her husband, Colin Jost?

Answer: (B) Scarlett Johansson

Q3: Australia’s High Commissioner to India referred to the Indian hockey player Savita Punia by what phrase in 2021?

Answer: (C) Great Wall of India

Q4: Identify the country this flag belongs to.

Answer: (B) Maldives

Q5: This famous monument is located in which city?

Answer: (A) London

Amazon Quiz 11 October 2021

Q1: In August 2021, which city got India’s first ‘smog tower’?

Answer: (D) New Delhi

Q2: Which American won golds in both 50m and 100m freestyle swimming at the Tokyo 2020 Olympics?

Answer: (B) Caeleb Dressel

Q3: Which pet animals in Sri Lanka are to be given biometric identity cards as a way of protecting them from ill treatment?

Answer: (C) Elephants

Q4: Which colour is the name of a song and an album made by this artist?

Answer: (B) Red

Q5: Which tv-show’s prop is this map?

Answer: (C) Game of Thrones

Amazon Quiz 10 October 2021

Q1: Kalyan Singh, who recently passed away, was the former Chief Minister of which state?

Answer: (B) Uttar Pradesh

Q2: Mutaz and Gianmarco made history at the Tokyo 2020 Olympics. In which event did they ‘share’ the gold?

Answer: (A) High Jump

Q3: Which major general was the last American soldier to exit Afghanistan after 20 years of occupation?

Answer: (C) Chris Donahue

Q4: Who is the actor who plays this character in the Marvel universe?

Answer: (C) Mark Ruffalo

Q5: Which character of ‘The office’ did this mug belong to?

Answer: (D) Michael Scott

Amazon Quiz 9 October 2021

Q1: Who received the prestigious Lokmanya Tilak National Award 2021?

Answer: (A) Dr. Cyrus Poonawalla

Q2: Belinda Bencic became the first woman from which country to win the Olympic tennis gold in 2021?

Answer: (D) Switzerland

Q3: The Chinese government has restricted which activity for kids to one hour per day on Fridays, weekends, and public holidays?

Answer: (B) Playing video games

Q4: What is the name of this toy that is saved by Woody in Toy Story 4 ?

Answer: (B) Forky

Q5: The people of which country are credited with bringing this bread to India?

Answer: (C) Portugal

Q1: Which Indian organisation recently launched ‘Urja’, an intelligent virtual assistant with AI/NLP capabilities?

Answer: (C) BPCL

Q2: Who became the fastest man at the Tokyo 2020 Olympics by winning the 100m event?

Answer: (D) Lamont Marcell Jacobs

Q3: Which annual maritime exercise is conducted to promote national and regional maritime security in East Africa and the Western Indian Ocean?

Answer: (B) Cutlass Express

Q4: What was this person named after?

Answer: (A) A goddess

Q5: This famous monument was designed by a sculptor from which country?

Answer: (A) France

How To Submit Amazon Quiz Today Answers & Win Prizes

Amazon Daily Questions Contest is a Amazon App Quiz. People who want to participate in the quiz must firstly download Amazon App from App store or Play Store.

Amazon Funzone Contest Winner Annoucement

Amazon quiz Winners will be announced on Same Day through sms or Email. We will given here winners list so Subscribe us to get amazon Quiz Today Answers Directly in your email Inbox.

You Can also Check Spin and Win Quiz Winner’s From Here. Check Amazon Quiz Yesterday Winners List here. Click On Given Above Link.

Then You will Redirect To Amazon Fun zone Jackpot Game Prize Daily Quiz Time Winner List Page.