Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 4 August 2021

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today (Baazi Ek Minute Ki) 4 August 2021. Win Supercoins and Exciting Gifts Everyday.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz 4th August is live Now. Check Correct Six Question Answers from Here of All Episodes and Season. Sirf Ek Minute show is Hosting By Shardul Pandit.

If You Are Searching For Flipkart Sirf Ek Minute Answers Today 4 August 2021, Then You are on Right Website.

We Have Given Below Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers With All Episodes. Flipkart Baazi Ek Minute Ki Contest start on 4 August 2021 at 12:00 am and till running on 4th August at 11:59 pm.

Always Search On Google for Flipkart Today Answers Govijobs to get Latest and Faster Game Updates. Don’t Forget To Bookmark This Page For Flipkart Today Answers.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today (Baazi Ek Minute Ki)

Sirf Ek Minute Quiz Overview

Game NameFlipkart Sirf Ek Minute Quiz (Baazi Ek Minute Ki)
Season No12
PrizeSuperCoins & Gift Vouchers
Quiz Time12 Am to 12 Pm
Available OnFlipkart App Game
No. Of Winners1000
Winners Announcement15 days

How To Play Flipkart Sirf Ek Minute Quiz

  • Stage 1 : First Open Flipkart App and Sign In then Scroll Down.
  • Stage 2 : Find and Open Game Section from bottom of the app Sirf Ek Minute Answers Quiz.
  • Stage 3 : Click On ‘Flipkart Baazi Ek Minute Ki’ there will be Total 6 question Based On General Knowledge.
  • Stage 4: Submit This Right Answers and Win Prizes. Winners are select from lucky draw.

Other Live Quizzes

Amazon Quiz Answers Today Win Prizes

Flipkart Sirf Ek Minute Answers Today 4 August 2021

(Update Time on 12.02 am Stay Connect With Us and Join Telegram Channel for Faster Flipkart Answers Today)

Episode 20- Shataranj Ka Khel

Q1: What Direction Do You Have To Travel From Mumbai To Get To Delhi?

Answer 1: (A) North

Q2: Which Of These Lives On Trees?

Answer 2: (B) Koalas

Q3: What Syndrome Does Rani Mukherjee Suffer From In ‘Hichki’?

Answer 3: (A) Tourettes

Q4: Which Ministry Is In Charge Of The Central Board Of Film Certification?

Answer 4: (A) Information & Broadcasting

Q5: Pick The Odd One Out.

Answer 5: (D) Chess

Q6: Which Of These Covers Just Over 70% Of The Earth’s Surface?

Answer 6: (C) Water

Episode 19 – Freedom Memorial

Q1: Rajghat is the memorial of which freedom fighter?

Answer 1: (A) M Gandhi

Q2: Ayushmann Khurrana starred in which out of the two movies?

Answer 2: (A) Subh Mangal Saavdhan

Q3: What should be used in case of an electrical fire?

Answer 3: (B) Sand

Q4: Which name of Shiva means ‘blue necked’?

Answer 4: (A) Neelkantha

Q5: What does B in BSF stand for?

Answer 5: (A) Border

Q6: In which state was the Aadhaar card first issued in India?

Answer 6: (C) Maharashtra

Episode 18 – Masked Superheroes

Q1: What do you get if you add the largest single-digit number with the smallest double-digit number?

Answer 1: (A) 19

Q2: Which of these objects will not be attracted by a magnet?

Answer 2: (D) Cricket Ball

Q3: Which of these objects will not be attracted by a magnet?

Answer 3: (B) 1000

Q4: The rulers of which of these regions used ‘Rana’ as a title?

Answer 4: (B) Mewad

Q5: What is the color of the ball used in day-night cricket?

Answer 5:(B) Pink

Q6: Which of these superheroes has no superpowers?

Answer 6: (C)Batman

Episode 17 – Persian Dum

Q1: In Udta Punjab Which Of These Is Alia Bhatt’s Character Passionate About?

Answer 1: (D) Hocky

Q2: Which Of These Landmarks Appears On The Rs. 20 Note?

Answer 2: (A) Image 1

Q3: Which Of These Gets Its Name From A Persian Word Meaning ‘Fried’?

Answer 3: (A) Biryani

Q4: Which Of These Is Mainly A Reading Device?

Answer 4: (B) Kindle

Q5: In Cricket What Does The Umpire Mean By Making A Rectangular Sign With His Index Fingers?

Answer 5: (B) TV Umpire

Q6: Which Of These Rivers Originates In Tibet?

Answer 6: (B) Bharmputra

Episode 16 – Govinda No. 1

Q1: Which of these movies does not star Govinda in the lead?

Answer 1: (D) Biwi No. 1

Q2: Which Indian union territory is the largest by area?

Answer 2: (A) Ladakh

Q3: Which of these is the logo of the political party led by the Chief Minister of Delhi?

Answer 3: (D) Broom

Q4: In July 2021 which Indian became No 1 on the ICC Women’s ODI batting ranking?

Answer 4: Option 1 Mithili

Q5: Who was the first Indian woman to reach the summit of Mount Everest?

Answer 5: (A) Bachendri Pal

Q6: Where is India’s only submarine museum found?

Answer 6: (A) Visakhapatnam

Episode 15 – Akki: Actor ya Author?

Q1: Who’s wife among these is also a best-selling author?

Answer 1: (A) Akshay Kumar

Q2: What color is the background of the flag of the United Nations?

Answer 2:(D) Blue

Q3: Which of these organs cannot be transplanted for use in another human’s body?

Answer 3: (C) Brain

Q4: In which year did India defeat Pakistan in the Bangladesh War?

Answer 4: (A) 1971

Q5: By what name is Salman Khan’s character Avinash Singh Rathore popularly known?

Answer 5: (B) Tiger

Q6: Which of these people has an ISRO satellite named after them?

Answer 6: (B) Kalpana Chawala

Episode 14 -Metro Man

Question 1: How Many Years Will A 20-Year-Old Have Spent As A Teenager?

Answer 1: (B) Seven

Question 2: The Playing Surface Of Which Of These Is Cleaned Using Powder?

Answer 2: (C) Carrom

Question 3: In Which Year Was Narendra Modi First Elected As PM?

Answer 3: (A) 2014

Question 4: Which Part Of The Human Body Is Mainly Affected By Tuberculosis?

Answer 4: (A) Lungs

Question 5: Which Of These Is A Type Of Machine Gun?

Answer 5: (A) AK- 47

Question 6: Who Is Popularly Known As The ‘Metro Man’?

Answer 6: (A) E Shreedharan

Episode 13 –Italian delicacy

Q1: In the movie Andhadhun – Ayushmann Khurrana’s character plays what instrument?

Answer: (C) Piano

Q2: K-Pop refers to pop music from which of these countries?

Answer: (A) South Korea

Q3: What does the U in UPSC stand for?

Answer: (A) Union

Q4: Which of these brands is named after a type of cat?

Answer: (C) Puma

Q5: Which Indian-born engineer was appointed Chairman of Microsoft in June 2021?

Answer: (B) Satya Nadella

Q6: Gelato is a type of which of these?

Answer: (D) Ice Cream

E12: World Cup Winning Team

Q1: Which of these actors wrote a memoir named ‘Kullam Khulla’?

Answer: Rishi Kapoor

Q2: What does the ‘P’ in Pin Code stand for?

Answer: Postal

Q3: The Pushkar Fair is held in which state?

Answer: Rajasthan

Q4: Where was the first Indian Institute of Technology set up in 1951?

Answer: Kharagpur

Q5: Whose birthday is celebrated as Engineer’s Day in India?

Answer: M Visvesvaraya

Q6: Who was the Indian cricket team’s coach when they won the 2011 ODI World Cup?

Answer: Gary Kirsten

Episode 11 – Player Bana Coach

Q1: What Does The R In The Gear Stick Represent?

Answer: (B) Reserve

Q2: Which Movement Launched By The Government In 2014 Encourages Companies To Manufacture Their Products Within The Country?

Answer: (A) Make In India

Q3: Who Among These Has Coached The Indian Cricket Team?

Answer: (B) Anil Kumble

Q4: A BIS Hallmark Is Given To Which Of These?

Answer: (A) Gold Jewllery

Q5: How Many Digits Are There In The Aadhaar Number Issued By The UIDAI?

Answer: (B) 12

Q6: Which Of These Sports Involves Throwing An Object The Longest Distance?

Answer: (A) Shotput

Episode 10 – Land Of Temples & Sarees

Q1: Pick The Odd One Out.

Answer: (C) Anshula & Janhavi Kapoor

Q2: What Does The L In An LED Screen Stand For?

Answer: (B) Light

Q3: In Which Year Did Demonetisation Take Place?

Answer: (B) 2016

Q4: Which Of These Passes Through India?

Answer: (B) Tropic Of Cancer

Q5: Who Is The Vice President Of India?

Answer: (A) M Venkaiah Naidu

Q6: Where Is Kanchipuram Silk Sarees From ?

Answer: (B) Tamilnadu

Episode 9 – Khan Khronology

Q1: Who Won The First IPL?

Answer 1: (A) Rajasthan Royals

Q2: Which Of These Movies Were Released First?

Answer 2: (C) Karan – Arjun

Q3: What Animal Appears On The Lamborghini Logo?

Answer 3: (B) Bull

Q4: President Dr. S Radhakrishnan’s Birthday Is Celebrated As What?

Answer 4: (A) Teachers Day

Q5: Which Country Has The Largest Area?

Answer 5: (D) Russia

Q6: Who Among These Is The Youngest?

Answer 6: (B) Amit Shah

EP 8 – King Of Fruits

Q1:Totapuri And Kesar Are Types Of What?

Answer 1: (B) Mango

Q2: Which Of These Is An Upcoming Movie Starring Shahid Kapoor?

Answer 2: (A) Jersey

Q3: Who Heads The Serum Institute Of India?

Answer 3: (A) Adar Poonawala

Q4: Which City Is China’s Capital?

Answer 4: (A) Beijing

Q5: Which Of These Air Force Ranks Is More Senior?

Answer 5: (B) Air Commodore

Q6: Which Player Never Played A Single T20 International For India?

Answer 6: (A) Anil Kumble

EP 7 – Kashmir Ya Assam?

Q1: In Which Part Of India Is The Dogri Language Most Commonly Used?

Answer 1: A- Jammu Kashmir

Q2: Which Of These Is A Type Of Grass?

Answer 2: B- Bamboo

Q3: Which River Is Called The Father Of African Rivers?

Answer 3: A – Nile

Q4: Which Of These Does ‘Sukhoi’ And ‘MIG’ Supply To The Indian Armed Forces?

Answer 4: B- Fighter Planes

Q5: Which Soft Drink Has A Mascot Named ‘Fido Dido’?

Answer 5: B- 7up

Q6: Which Of These Countries Reached The Euro Cup Final For The First Time?

Answer 6: B- England

EP 6

Answer 1: THREE – 3

Answer 2: AFRICA

Answer 3: MANDIRI

Answer 4: PORT BLAIR

Answer 5: WHITE YELLOW GREEN

Answer 6: ARUNACHAL PRADESH

EP 5 – Silk City

Q1: Which State Produces Mysore Sarees?

Answer 1: Karnataka

Q2: Which Of These IPL Teams Has MS Dhoni Played For?

Answer 2: Rising Pune

Q3: Which Animal Makes Laughing Noises?

Answer 3: HYENA

Q4: What Was Chhatrapati Shivaji Maharaj’s Mother’s Name?

Answer 4: JIJABAI

Q5: Which Of These Rivers Is Not A Tributary Of The Ganges?

Answer 5: RAVI

Q6: In Which Year Did Manmohan Singh Become The Prime Minister Of India?

Answer 6: 2004

EP 4 – VVS Ya Dada?

Q1: Which is the biggest desert in the world?

Answer: Sahara

Q2: From which country did Mahatma Gandhi arrive in Bombay in 1915?

Answer: England

Q3: Which of these places is farthest from Mumbai?

Answer: Ghaziabad

Q4: Which of these cricketers has Virat Kohli never played with in International cricket?

Answer: Saurav Ganguly

Q5: The famous dialogue of Shashi Kapoor from movie Deewar is Mera pas… _ hai.

Answer: maa

Q6: The founder of which of these companies recently announced he was going to space?

Answer: Amazon

EP – 3 | FB Ya Twitter?

Q1: When Did Gandhiji Launch The Quit India Movement?

Answer 1: 1942

Q2: Which Is The Largest State By Area Of India?

Answer 2: RAJASTHAN

Q3: In Which Of These Does The Athlete Cover The Longer Distance?

Answer 3: 50KM WALK

Flipkart Baazi Ek Minute Ki Quiz requirements

  1. Age of Participants must be minimum 18 Years.
  2. Participants Must have Flipkart account and log in using the same account.
  3. The Flipkart daily quiz is only available on the mobile app and not through the Flipkart web.
  4. The Quiz running every day.
  5. Winners are announced within 15 days from the date of participation and the same can be viewed under the Gems and Rewards section in the app.

We Hope You Like This Articles and Will Win Quiz Prize Best Of Luck.