Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 21 March 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 21 March 2021 Today Is Revealed. Check Here Right All Quiz Questions Answers.

Play Flipkart Daily Trivia 21 March.Win Exciting Prizes, Super coins, Gift Vouchers Rewards by Submitting Daily Trivia Flipkart Quiz in Game Zone Section.

Check All five Questions Right Flipkart Daily Trivia Answers Today 21 March from here.

If You Are Finding Flipkart Daily Guess What Answers Today. Then You are on Right Website. We are Famous Website For Getting Faster Answers Of Flipkart Daily Trivia Quiz Contest.

Always Search On Google for Govijobs Flipkart Daily Trivia Quiz to Find Flipkart Quiz Time Answers. Don’t Forget to Bookmark this Page to Get Faster Game Contest Updates.

flipkart daily trivia quiz answers Today

Flipkart Daily Trivia Quiz Overview

Quiz NameFlipkart Daily Trivia Quiz Answers
Quiz Date21st March 2021
PrizeSuper Coins, Rewards, Gifts
Quiz Time12 Am to 12 Pm
Available OnFlipkart App Game
Winners AnnouncementAfter Fifteen Days

How to Play Flipkart Daily Trivia Quiz 21st March

  1. First Open Flipkart App and Sign In then Scroll Down.
  2. Find and Open Game Section from bottom of the app Daily Trivia Questions answers Quiz.
  3. Click On Flipkart Daily Trivia Quiz there will be Total Three Video questions Related On General Knowledge.
  4. Check Correct Answers From Here and Win Prizes. Winners are select from lucky draw.

Other Quiz Answers Flipkart

Flipkart Daily Trivia Answers Today 21 March 2021

( Update Time 12.02 Am Stay Connect With Us. For Faster Quiz Flipkart Join Our Telegram Channel )

Check Here Flipkart Daily Trivia Answers Today:

Q1: The Ancient Olympic Games Were Held Every Four Years In Honour Of Which Greek God?

Answer 1: Zeus

Q2:With Which Sport Would You Associate Six Time Ancient Olympics Champion Milo Of Croton?

Answer 2: Wrestling

Q3:Which Country Hosted The 2019 Rugby World Cup?

Answer 3: Japan

Q4:Which Team Did West Indies Beat In The 2016 T20 World Cup Final In Kolkata?

Answer 4: England

Q5: Which Of These Started In The Late 1800s In The United States As A College Sport?

Answer 5: American Football

20 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:In The Salman Khan Film Partner, Rajpal Yadav Played The Role Of

Answer 1: Chhota Don

Q2:Which Adele Song Broke A YouTube Record By Receiving A Billion Views In 87 Days?

Answer 2: Hello

Q3:Who Among These Will Be A Part Of The Aamir Khan Film Laal Singh Chaddha?

Answer 3: Vijay Sethupathi

Q4:How Do We Know The International Academy Of Digital Arts And Sciences Award?

Answer 4: Webby Awards

Q5:Which Cartoon Character’s Name Has Been Inspired By A Frank Sinatra Song?

Answer 5: Scooby Doo

19 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: In Hindu Mythology, How Many Husbands Does Draupadi Have?

Answer 1: 5 (Five)

Q2: Which Of These Production Houses Was Dissolved By Its Owners In October 2018?

Answer 2: Phantom Films

Q3: The Japanese Wine Sake, Is Primarily Made Of Fermented

Answer 3: Rice

Q4: Which Sage Was The Writer Of The Foundational Ayurvedic Work Of ‘Bhela Samhita’?

Answer 4: Rishi Atreya

Q5: Which Of These Country’s Only Land Border Is With England?

Answer 5: Scotland

16 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:  Which Microsoft software shares its name with the production house owned by Farhan Akhtar?

Answer 1: Excel

Q2:Who is the first person to be declared a ‘Fugitive Economic Offender’ in India?

Answer 2: Vijay Mallya

Q3:Which band became famous after the release of their album ‘The Joshua Tree’?

Answer 3: U2

Q4:Which company that began in 2008 was acquired by Microsoft for $7.5 billion in 2018?

Answer 4: GitHub

Q5:Captain Ahab is a tragic character from a famous work of literature written by

Answer 5: Herman Melville

15 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: With which sport would you associate the Augusta Masters Tournament?

Answer 1:  Golf

Q2: Which England batsman is the 2nd opener after Sunil Gavaskar to score 10,000 Test runs?

Answer 2: Alastair Cook

Q3: Who recently joined the list of Indian wicket-keepers with at least 100 test dismissals?

Answer 3: Wriddhiman Saha

Q4: Who is the fastest Indian bowler to take 100 ODI wickets?

Answer 4: Mohammed Shami

Q5: To which country does the current chess World Champion Magnus Carlsen belong?

Answer 5:  Norway

14 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Shot In IIM-Bangalore, Which Film Featured ‘Imperial College Of Engineering’?

Answer 1: 3 Idiots

Q2: Who Made Her Playback Singing Debut With Sanjay Leela Bhansali’s Film ‘Devdas’?

Answer 2: Shreya Ghoshal

Q3: Which Of These Famous Hollywood Movie Directors Has Never Won An Oscar?

Answer 3: Christopher Nolan

Q4: Who Was The First Chairman Of Sangeet Natak Akademi?

Answer 4: Dr. P. V. Rajamannar

Q5: Which Vidya Balan Film Was A Remake Of The 2015 Bengali Film Rajkahini?

Answer 5: Begum Jaan

13 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which River Flows Besides The City Of Ayodhya ?

Answer 1: SHARAYU

Q2: The Grandson Of Which Pandava Is Worshipped As Khatushyamji ?

Answer 2: BHIMA

Q3: Which Hospital Chain Had A Stamp Issued By India Post In 2009 ?

Answer 3: APOLLO HOSPITAL

Q4: The Magical Double Bass Is The First Novel Of Which Series Of Novels ?

Answer 4: TANYA GROTTER

Q5: Mary Kom Won Her 6th Boxing World Championship Gold By Defeating Hanna Okhota Of

Answer 5: UKRAINE

12 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who Is The First Indian Bowler To Take A Hat-Trick In An ODI?

Answer 1: Chetan Sharma

Q2: Which Country’s Prime Minister Attended The First Day-Night Test Match Played In India?

Answer 2: Bangladesh

Q3: Who Has Become The First Bowler To Concede Over 200 Runs In An Innings Thrice In Tests?

Answer 3: Yasir Shah

Q4: Who Recently Became The Youngest Cricketer To Debut On Australian Soil?

Answer 4: Naseem Shah

Q5: Which Company Manufactured The Pink Ball Used For India’s First-Ever Day-Night Test?

Answer 5: SG

11 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Ash Ketchum Is The Main Character In Which Japanese Franchise?

Answer 1: Pokemon

Q2:Riddler, Mr. Freeze And Poison Ivy Are The Enemies Of

Answer 2: Batman

Q3:Which Sports Film Was Based On Life Story Of A Sportsperson Mir Ranjan Negi?

Answer 3: Chak De! India

Q4:What Name Has Been Shared By 3 Bollywood Films Of 1980, 1999 And 2014?

Answer 4: Khubsoorat

Q5:Which Famous Band Founded ‘Apple Corps’, A Multimedia Company?

Answer 5: The Beatles

9 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:Which Of These Players Announced His Retirement In June 2019 ?

Answer 1: Yuvraj Singh

Q2: Which Of These Is A Premier Badminton League Team ?

Answer 2: Delhi Dashers

Q3: In Which City Is The Football Club Odisha FC Based ?

Answer 3: Bhubaneswar

Q4: Which American Hurdler Was Named The World Athlete Of Year 2019 By World Athletics ?

Answer 4: DALIAH MUHAMMAD

Q5: Who Is The 1st Kiwi Wicket – Keeper To Hit A Test Double Century ?

Answer 5: BJ Watling

8 March Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Comedian Cyrus Broacha Was The Host Of Which MTV Show?

Answer 1: MTV Bakra

Q2:If Carnatic Music Has Mridangam Then What Does Hindustani Music Have?

Answer 2: TABLA

Q3:How Many Seasons Of The TV Show ‘Breaking Bad’ Were Made?

Answer 3: 5

Q4:Which Famous Band Has A Song Called ‘Where The Streets Have No Name’?

Answer 4: U2

Q5:Which Of These Was India’s First Crowdfunded Movie?

Answer 5: Manthan

7 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Pondicherry, Mahe, Yanam And Karaikal Were Colonies Of Which European Country?

Answer 1: France

Q2:Which Primate’s New Species, Tapanuli, Was Described As A Distinct Species In 2017?

Answer 2: Orangutan

Q3:Which Nobel Laureate Is Called ‘The Father Of Green Revolution’?

Answer 3: Norman Borlaug

Q4:The Famous Chakhesang Shawls Are Made In Which Northeastern State?

Answer 4: Answer 4:- Nagaland

Q5:In Which City Was The Religious Organisation ISKCON Founded?

Answer 5: New York City

6 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which Of These Countries Is Not A Part Of The West Indies Cricket Team?

Answer 1: Ghana

Q2: From 1930 To 1970 , Which World Cup’s Winners Were Given The Jules Rimet Trophy ?

Answer 2: Football

Q3: Who Recently Became The Fastest Indian Bowler To Take 250 Wickets At Home In Test Cricket ?

Answer 3: R. Ashwin

Q4: After Which NBA Player Is The Bird In The Logo Of Twitter Named ?

Answer 4: Larry Bird

Q5: For Which Popular NBA Player Was The Nickname “His Airness” Used?

Answer 5: Michael Jordan

5 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which Of The Following Term Refers To The Skilled Singers Of Indian Classical Music ?

Answer 1: Gandharv

Q2:Who Was The Subject Of A Ketan Mehta Biopic Starring Aamir Khan?

Answer 2: Mangal Pandey

Q3: Which Singer Started With The Group ‘The Wailers’ And Is Now A Global Icon?

Answer 3: Bob Marley

Q4: Javed Jaffrey Is The Son Of Which Legendary Comedian?

Answer 4: JagdeepHrithik Roshan

Q5: J. Om Prakash, An Eminent Producer And Director Is The Maternal Grandfather Of

Answer 5: Hrithik Roshan

4 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1:The Vice President Of India Is Also The Chairperson Of What ?

Answer 1: A- Rajya Sabha

Q2: If You Are Standing Facing The Rising Sun , What Is The Direction To Your Left ?

Answer 2: C- North

Q3: Which Sultan Of Delhi Was Bom As Fakhr Malik Jauna Khan ?

Answer 3: C- Muhammad Bin Tughluq

Q4: In 2018 , Which Country Created A Blue Bond To Raise Money For Maritime Protection ?

Answer 4: A-Seychelles

Q5: The Emblem Of Which State Has A Mithun Bison And The Word ‘ Unity ‘ Inscribed ?

Answer 5: A-Nagaland

2 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who Played The Role Of Ali Fazal’s Father In The Film Prassthanam?

Answer 1: Sanjay Dutt

Q2: Which Actor Hails From Gopalganj And Went To NSD Before Being Cast In The Film Run?

Answer 2: Pankaj Tripathi

Q3: Musician Duo Hariharan And Lesle Lewis Are Collectively Known As

Answer 3: Colonial Cousins

Q4: Pirates Of Silicon Valley Is A 1999 Film Based On The Rivalry Between

Answer 4: B Gates And S Jobs

Q5: Which Iconic Bollywood Film Has Been Remade In Hollywood As ‘Broken Horses’?

Answer 5: Parinda

1 March Daily Trivia Quiz Answers

Q1: On Which Country’s Flag Would You Find The Famous Angkor Wat Temple?

Answer 1: Cambodia

Q2:The Sister Of Which Actress Recently Wrote The Book I’ve Never Been (Un)Happier?

Answer 2: Alia Bhatt

Q3: 1 Astronomical Unit Roughly Corresponds To The Distance Between

Answer 3: Sun And Earth

Q4: On The Packaging Of What Product Would You See A Girl Named Tarangini Mitra?

Answer 4: Nirma

Q5: What Was The Reclamation Project Of The Islands Of Bombay Called?

Answer 5: Hornby Vellard

28 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who Is The First Indian To Get To A Double Century In A Test With A Six?

Answer 1: Rohit Sharma

Q2: After Which Indian Prime Minister Is The Largest Indoor Sports Arena Of India Named?

Answer 2: Indira Gandhi

Q3: After Which Princely State’s Ruler Is The Sawai Mansingh Stadium Named?

Answer 3: Jaipur

Q4: Who Owns The Land On Which The Iconic Kolkata Stadium Eden Gardens Stands?

Answer 4: Indian Army

Q5: Madhukar Is The Middle Name Of Which Indian Cricketer?

Answer 5: Ajinkya Rahane

27 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1:

Answer 1: Raazi

Q2:

Answer 2:Zyada

Q3:

Answer 3: Shawshank Red

Q4:

Answer 4: Zyada

Q5:

Answer 5: Rahat Fateh Ali

26 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Which of these popular mobile apps is not owned by Google?

Answer 1:  Facebook

Q2:What part of the plant do we eat when we eat carrots?

Answer 2: root

Q3: Which country has shifted its capital 7 times with the current one since 1990?

Answer 3: Germany

Q4: Who was the Foreign Minister in Mughal emperor Akbar’s court?

Answer 4: Birbal

Q5: What Google developed AI identifies “potentially unsafe” restaurants?

Answer 5: Finder

25 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1:Which of these wrestlers made her MMA debut at One Championship’s Age of Dragons event?

Answer 1: Ritu Phogat

Q2:After whom is the Lifetime Achievement Award given by BCCI named?

Answer 2: CK Nayudu

Q3:Where did Afghanistan and India play their 2022 FIFA World Cup qualifying match?

Answer 3: Dushanbe

Q4:Which journalist recently resigned from his post of DDCA president?

Answer 4: Rajat Sharma

Q5: On which IPL team’s logo can you see the letters ‘K. J. H. P. H.’?

Answer 5: Kings XI Punjab

24 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1:Which of these is a Netflix series starring Mithila Palkar?

Answer 1: Little Things

Q2: How is Robert Allen Zimmerman better known to us from the world of music

Answer 2: Bob Dylan

Q3: In Bala, Yami Gautam plays the role of a TikTok star and Bhumi Pednekar plays a

Answer 3: Lawyer

Q4: In the film ‘War’ Hrithik Roshan plays the role of __ Kabir Luthra.

Answer 4: Major

Q5: The Bollywood debut of which of these film personalities was directed by David Dhawan?

Answer 5: Tapsee Pannu

23 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: In which language did Tulsidas write the epic poem Ramcharitmanas?

Answer 1: Awadhi

Q2: The death of the last exponent Ishwari Prasad in 1950 led to the decline of

Answer 2: Company Paintings

Q3: Which town was created by Sir Frederick Lawley, a fictional British officer?

Answer 3: Malgudi

Q4: American archaeologist Hiram Bingham discovered which wonder of the world?

Answer 4: Machu Picchu

Q5: Which country abolished Jus Soli, or Birthright Citizenship, in December 2004?

Answer 5: India

22 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: The IAAF recently officially changed its name to what among these?

Answer 1: World Athletics

Q2: In which country the sport of sumo wrestling originate?

Answer 2: Japan

Q3: A cricket stadium in which of these cities is named after a former Indian hockey player?

Answer 3: Gwalior

Q4: Who recently set the record for the highest score in T10 League history?

Answer 4: Chris Lynn

Q5: For which team is Yuvraj Singh playing in the 2019 T10 League?

Answer 5: Maratha Arabiar

21 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1:  In the Welcome series of films, if Anil Kapoor is Majnu Bhai then Nana Patekar is

Answer 1: Uday Bhai

Q2: In the 2009 Bollywood film Aladin, who played the role of Genie?

Answer 2: Amitabh Bachchan

Q3: What was legendary actor Sunil Dutt’s profession before becoming an actor?

Answer 3: Radio Jockey

Q4: Who was named world’s 1st billionaire rapper by Forbes magazine in a cover story?

Answer 4: Jay-Z

Q5: In which of these classic Bollywood films the villain does not die?

Answer 5: Sholay

20 February Daily Trivia Quiz Answers

Q1: Who is the current chief justice of India?

Answer 1: Sharad Bobde

Q2: What is the hemispherical pan used in Southeast Asian cooking called?

Answer 2: Wok

Q3: Vimana, jagamohana, natamandira and bhoga- mandapa are the four components of

Answer 3: Lingaraj Temple

Q4: Also known as the Yumthang Valley, where is the Valley of Flowers Sanctuary?

Answer 4: Sikkim

Q5: Which chief minister of West Bengal helped Satyajit Ray in making Pather Panchali?

Answer 5: B.C. Roy

Flipkart Trivia Quiz Terms And Conditions.

  1. Age of Player not be minimum than 18 Years.
  2. Contenstant Should have Flipkart account and Sign in That account during Playing.
  3. The Flipkart daily Trivia Game Contest is Conduct Only On App.
  4. The Contest Run Daily.
  5. Game Winners Announcement after fifteen Days of that quiz.
Conclusion:

In This Page We Updated Regularly All Right Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today. You Can First See Here Flipkart Daily Trivia Questions With Answers.

Don’t Forget To Subscribe Us and Join Our Telegram Group. So You Get Faster Daily Trivia Flipkart Contest Updates. If You Like This Post Please Do Share With Your Friends.