Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 20 October 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 20 October 2021. Play Flipkart Daam Sahi hai Quiz for Season 2 and Win OPPO A11K, Rewards.

Check All Correct Three Questions Flipkart Daam Sahi Hai All Answers 20 October 2021 Today from here. Win free Gift and Prizes by answering all five questions of Flipkart Quiz.

If You Are Searching For Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today for All Episodes and season 2, Then You are on Right Website. We Have Given Below latest Flipkart Today Answers.

Always Search On Google for Flipkart Daam Sahi Hai quiz Answers Govijobs. The Flipkart Daam Sahi Hai Game start on 20 October at 12:00 am and till running on 20th October at 11:59 pm.

flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Overview

Quiz NameFlipkart Dam Sahi Hai Quiz Answers
Episode NoBatao Sahi Jeeto Sahi Season 2
Quiz Date20 October 2021
Contest TypeVideo
PrizesRedmi 9 Prime Smartphone, OPPO A11K
Available OnFlipkart App
Start Time12 Am to 12 Pm
Winner Announcement15 days

How to Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz

  1. First Open Flipkart App and Sign In then Scroll Down.
  2. Find and Open Game Section from of the app Flipkart Daam Sahi Hai Video Contest.
  3. Click On Daam Sahi He Quiz there will be Total 5 questions Based On General Knowledge.
  4. Check Correct Answers From Here and Win Prizes. Winners are select from lucky draw.

Other Flipkart Answers Today

Garena Free Fire Redeem Codes Get Garena Rewards

Amazon Daily Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today 20 October 2021

( Update Time Regularly on 12.02 am Stay Connect With Us For Faster Flipkart Today Answers )

Check Here Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today:

Episode 167 – Antique Guns

Q1: What is the refresh rate of realme 43-inch full hd led android smart tv

Answer: (A) 60 HZ

Q2: Is the MRP of the modern queen wooden banarsi saree is greater than or less than 3000

Answer: (A) Greater Than 3000 Rs

Q3: Slide to guess the MRP of giftadia antique guns painting

Answer: (C) 49999 Rs

Episode 166 – Winter Sneakers

Q1: The brand Kodiak was founded in which year

Answer 1: (A) 1888 Rs

Q2: Slide to guess the MRP of home by nilkamal rivers recliner

Answer 2: (D) 180900 Rs

Q3: The MRP of Adidas originals winter sneakers is 7999

Answer 3: (B) False

Episode 165 – Laptop Cooling Pad

Q1: Slide to guess the MRP of Realme GT Master Edition Smartphone.

Answer: ₹ 31,999

Q2: What product am I?

Answer: Olive container lunch

Q3: The MRP of Topmate C5 Laptop LED Cooling Pag is ₹ 10,000.

Answer: False

Episode 164 – Styling Running Shoes

Q1: The MRP of Mi QLED Ultra HD TV falls under which price range?

Answer 1: (B) 190000-200000

Q2:What is the MRP of Kendalwood Furniture 4 Seater Dining Table?

Answer 2: (A) 20000 Rs

Q3: What is the combined MRP of Adidas Running Shoes and Adidas Solid Men Track Pants?

Answer 3: (A) 16998 Rs

Episode 163- Sports Watch

Q1: Slide to guess the MRP of Casio g971 g shock watch

Answer 1: (D) 7995

Q2: The MRP of akg p40 recording microphone falls under which price range

Answer 2: (B) 23000-24000

Q3: The MRP of Hefele coastline series viola pro is 45980

Answer 3: (B) FALSE

Episode 162 -Comfortable Recliner

Q1: Which of these recliners comes under the budget of 27000

Answer 1: (A) Jordy blue compact fabric

Q2: What is the MRP of forever 21 slim women dark blue jeans

Answer 2: (B) 2499 Rs

Q3: Is the MRP of elica spot wall-mounted chimney is greater than or less than 20000

Answer 3: (A) Greater Than 20000

Episode 161 – Gaming Monitor

Q1: The MRP of Adidas football shoes for men falls under which price range

Answer 1: (B) 6000-7000 Rs

Q2: Does the dell 24-inch gaming monitor support 4k display

Answer 2: (A) Yes

Q3: The MRP of the puma Ferrari style laptop backpack is greater than 3000

Answer 3: (A) True

Episode 160 – Robot Vaccum Cleaner

Q1: What is the MRP of realme q2 buds Bluetooth headset?

Answer 1: (A) 2499 Rs

Q2: Is the MRP of life smart robot et and dry vacuum mopping cleaner greater than or less than 30000?

Answer 2: (A) Greater Than 30000 Rs

Q3: Fill in the missing digits the MRP of the delite com wall mounted shoes rack is 1-3?

Answer 3: () 13834 Rs

Episode 159 – Electric Drum Kit

Q1: What is the MRP of Yamaha electric drum kit set greater than or less than 15000

Answer 1: (A) Greater than 15000

Q2: Fill in the missing digits the MRP of Honeywell 2901 safe locker is 4-9

Answer 2: () 45899

Q3: What is the MRP of wake it Leo box bed

Answer 3: (A) 18675

Episode 158: HRX: Keep Going

Q1: What is the MRP of Morphy Richards Convection Microwave Owen?

Answer: Rs. 17900

Q2: Which Bollywood Celebrity is the co owner of the brand ‘HRX’?

Answer: Option 1

Q3: Who am I?

Answer: OnePlus 7T

Episode 157 – Perfect Curls

Q1: Slide to guess the MRP of JBL True Bluetooth Wireless Headset.

Answer 1: (B) 3299 Rs

Q2: Fill in the missing digits. The MRP of KP Creation Perfect Ladies Hair Curler Machine is ₹2 _ _

Answer 2: () 2998 Rs

Q3: Which of these Mattresses fits under the budget of ₹10000?

Answer 3: () Orthopedic Memory Foam Mattress

Episode 156 – Electronic Rice Cooker

Q1: Who am i?

Answer 1: Speak Out Dental Game

Q2: Fill in the missing digits the MRP of Morphy Richards rice cook + electric rice cooker is 3—-

Answer 2: 3795

Q3: What is the power consumption of the Flipkart smart buy Voltron induction cooktop?

Answer 3: 1400 W

Episode 155 – Toaster Oven

Q1: Is the MRP of a whirlpool 325 l frost free convertible refrigerator is greater than or less than 35000

Answer: (A) Greater Than 35000 Rs

Q2: The MRP of prestige omega marble fry pan falls under which price range

Answer: (B) 900-1199 Rs

Q3: What is the MRP of borosil oven toaster grill?

Answer: (B) 9690

Episode 154 – Bluetooth Home Theater

Q1: The MRP OF Flipkart Smarbuy wireless optical mouse is 699

Answer 1: False

Q2: Who am i?

Answer 2: Apple iPhone XR

Q3: Fill in the missing digits the MRP of PHILIPS convertible Bluetooth home theatre is 7

Answer 3: 7840 Rs

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Terms And Conditions

  1. Age of Player not be minimum than 18 Years.
  2. Contenstant Should have Flipkart account and Sign in That account During Playing.
  3. The Flipkart daam sahi Hai Contest is Conduct Only On App.
  4. The Contest Conduct Daily.
  5. Game Winners Announcement after fifteen Days of that quiz.
Conclusion:

In This Page We Update Regularly All Right Flipkart Daam Sahi Hai Answers Today. You Can First See Here Flipkart Redmi 9 Prime Smartphone Quiz Questions With Answers.

Don’t Forget To Subscribe Us and Join Our Telegram Group. So You Get Faster Daam Sahi Hai Flipkart Contest Updates. If You Like This Post then Do Share With Your Friends.