Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 19 October 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 19 October 2021. Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz and Win Exciting Prizes, Super coins Everyday.

Check All Correct Five Questions Flipkart Fake Or Not Today Answers 19 October 2021 for Season 4 from here.

If You Are Searching For Flipkart Fake Or Not Fake All Episodes Answers Today. Then You are on Right Website. We Have Given Below latest Flipkart Today Answers.

Always Search On Google for Flipkart Fake Or Not answers 19th October Govijobs to get Faster Updates

Fake or Not Fake Season 4 is a Truth Quiz game. You can answer whether the Fake or Not Fake. In this Contest host ask a Question to the viewers, there is Two options for vote.

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers

Flipkart Fake or Not Quiz Overview

Name Of ContestFlipkart fake Or Not Fake Quiz Answers
PrizesAssured Prizes, gift vouchers, 
Super coins
Quiz Date19 October 2021
Show TypeVideo
Available OnFlipkart App
Start Time12 Am to 12 Pm
Winner Announcement15 days

How to Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz

  1. First Open Flipkart App and Sign In then Scroll Down.
  2. Find and Open Game Section from bottom of the app Flipkart Fake Or Not Fake Answers.
  3. Click On Flipkart Fake Or Not Video Contest there will be Total Five questions Based On General Knowledge.
  4. Check Correct Answers From Here and Win Prizes. Winners are select from lucky draw.

Other Flipkart Answers Today

Amazon Daily Quiz Answers Today

Garena Fire Fire Redeem Codes

Flipkart Fake or Not Fake Answers Today 19 October 2021

( Update Time Regularly on 12.02 am Stay Connected With Us. Bookmark This Page For Faster Flipkart Answers Today )

Flipkart Fake or Not Answers Today is Given Below

Episode 310 – Speed Breaker

Q1: India’s first McDonald’s outlet opened in 1996.

Answer: Not Fake

Q2: Cranberries don’t actually grow underwater.

Answer: Not Fake

Q3: ‘Qwerty’ keyboard was designed to slow down the typing speed.

Answer: Not Fake

Episode 309 -Moonbow Ya Rainbow?

Q1: Praful Patel has been sworn in as the new chief minister of Gujarat.

Answer 1: Fake

Q2: A’moonbow’ is a rainbow.

Answer 2: Not Fake

Q3: Bears hibernate in the winter.

Answer 3: Fake

Episode 308 -Sting Operation

Q1: Asian games in India were last held in 1992

Answer 1: Not Fake

Q2:One quarter of all your bones are located in your feet

Answer 2: Not Fake

Q3:Bees can only sting once

Answer 3: Fake

Episode 307 -Indian In Formula 1?

Q1: Baklava’ is an Afghan dessert.

Answer 1: Fake

Q2: Narain Karthikeyan was the first Formula One driver from India.

Answer 2: Not Fake

Q3: ‘GIF’ stands for Graphics Image Feature.

Answer 3: Fake

Episode 306 – The King Of Mangoes

Q1: Alphonso mango was introduced in India by a Portuguese Viceroy.

Answer 1: Not Fake

Q2: APJ Abdul Kalam and M.F Hussain were born on the same day.

Answer 2: Fake

Q3: Mohun Bagan A.C is the oldest football club in India.

Answer 3: Not Fake

Episode 305 – Sarod Samrat

Q1: Ustad Amjad Ali Khan is an Indian classical sitar player.

Answer 1: Fake

Q2: The study of fruits is called Pomology.

Answer 2: Not Fake

Q3: The term ‘Penalty Stroke’ is not associated with Football.

Answer 3: Not Fake

Episode 304 – Laung Lata

Q1: ‘Alam Ara’ is the first color film produced in India.

Answer 1: Fake

Q2: Clove is obtained from the flower bud.

Answer 2: Not Fake

Q3: Ulcers are caused by spicy food.

Answer 3: Fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Terms And Conditions.

  1. Age of Player not be minimum than 18 Years.
  2. Contenstant Should have Flipkart account and Sign in That account During Playing.
  3. The Flipkart Fake Or Not Contest is Conduct Only On App.
  4. The Contest Conduct Daily.
  5. Game Winners Announcement after fifteen Days of that quiz.
Conclusion:

In This Page We Updated Regularly All Right Flipkart Fake Or Not Answers Today. You Can First See Here Flipkart Fake Or Not Fake Questions With Answers.

Don’t Forget To Subscribe Us and Join Our Telegram Group. So You Get Faster Daily Trivia Flipkart Contest Updates. If You Like This Post Please Do Share With Your Friends.