Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 19 September 2021

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 19 September 2021. Get All Three Questions Correct Flipkart Answers Today From Here.

Play Flipkart Kya Bolti Public 19 September 2021 Season 4 and Win Exciting Prizes, Super coins, Gems, Gift Vouchers Rewards.

If You Are Searching For Kya Bolti Public Quiz 19th September. Then You are on Right Website. We Have Given Below flipkart kya bolti public today answers 19 September.

Always Search On Google For Govijobs Flipkart Kya Bolti Today All Episodes Answers. Kya Bolti Public Flipkart Quiz Contest Related On General Knowledge Questions. It Is Video Type Show.

Bookmark This Page To Get Faster Flipkart Today Answers. Kya Bolti Public Video Game Contest Updated here Everyday. So keep Visiting This Page.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Overview

Quiz NameFlipkart Kya Bolti Public Quiz Answers
Quiz Date19 September 2021
Contest TypeVideo
Episode NoSeason 4
PrizeSuper Coins, Rewards,
Quiz Time12 Am to 12 Pm
Available OnFlipkart App Game
Winners AnnouncementAfter Fifteen Days
Related OnGeneral Knowledge

How to Play Flipkart Kya Bolti Public Quiz

  1. First Open Flipkart App and Sign In, then Scroll Down.
  2. Find and Open Game Zone Section from bottom of the app then click on Flipkart Kya Bolti Public Contest.
  3. In This Flipkart Kya Bolti Public 19 September there will be Total Three questions Based On General Knowledge.
  4. Check Correct Kya Bolti Public Flipkart Answers Today From Here and Win Prizes. Winners are select from lucky draw.

Other Flipkart Today Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 19 September 2021

( Update Time 12.02 Am Stay Connect With Us. For Faster Quiz Answers Flipkart Join Our Telegram Channel )

Here Is Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers:

S4 Episode 10 – Digital Ya Cash

Q1: Do people like watching cricket

Answer 1: (A) Yes

Q2: What do people prefer more

Answer 2: (B) Cooking At Home

Q3: Do people prefer online payment over cash payments

Answer 3: (B) Online Payment

E9: Reviews ya Price?

Q1: What is more important for people while shopping at Flipkart?

Answer: Good Reviews

Q2: Do people still hangout with your school friends?

Answer: Yes

Q3: Which Priyanka Chopra movie do people like more?

Answer: Dil Dhadakne do

E8: Original Songs ya Remix?

Q1: Who snores more?

Answer: Men

Q2: Do you like remixes of old songs?

Answer: No

Q3: Which is worse?

Answer: Stomach Ache

S4 Episode 7 – Kundli Ya Swiping?

Q1: What phone unlock feature do people like more?

Answer 1: (B) Finger Print

Q2: Do people think Salman Khan is the most popular khan of Bollywood

Answer 2: (A) Yes

Q3: Where do people prefer looking for a partner

Answer 3: (A) Matrimonial Site

S4 Episode 6 – iPhone: Essential ya Luxury

Q1: How many people read the newspaper every day?

Answer: 70-80%

Q2: Which Mask do people prefer?

Answer: STYLISH

Q3: Do people think that owning an iPhone is a luxury?

Answer: YES

S4 Episode 5 – Hottie: Nora ya Malaika?

Q1: Who do people think is a better dancer

Answer: (A) NORA FATEHI

Q2: Which side of the family do people like more

Answer: (B) MATERNAL

Q3: Should children below 8 have access to a mobile phone

Answer: (B) NO

E4: Joint ya Nuclear Family?

Q1: What do people think are 2000 rupee notes are of any use?

Answer: Yes

Q2: What percentage of people prefer living with their parents?

Answer: 80% – 90%

Q3: Who do people follow more on social media?

Answer: Influencers

E3: Ladakh ya Goa trip

Q1: Where would people prefer to go on a vacation?

Answer: Goa

Q2: What kind of coffee do people prefer to drink?

Answer: Hot

Q3: Can people who have taken both the vaccines avoid wearing masks?

Answer: No

  1. Age of Player not be minimum than 18 Years.
  2. Contenstant Should have Flipkart account and Sign in That account During Playing.
  3. The Kya Bolti Contest is Conduct Only On App.
  4. The Contest Conduct Daily.
  5. Game Winners Announcement after fifteen Days of that quiz.
Conclusion:

In This Page We Updated Regularly All Right flipkart kya bolti public Season 3 Answers Today. You Can First See Here flipkart kya bolti public all episodes Questions With Answers.

Don’t Forget To Subscribe Us and Join Our Telegram Group. So You Get Faster flipkart kya bolti public Contest Updates. If You Like This Post Please Do Share With Your Friends.