Flipkart Big Buzz Challenge Answers Today 25 January 2021

Flipkart Big Buzz Challenge Answers Today 25 January 2021. Play flipkart big buzz challenge Quiz today and Win Super coins, Rewards. Everyday by Largest E-Commerce Site Flipkart.

Check All Correct five Questions flipkart bigg buzz challenge answers 25 January 2021 Today from here. Win free Gift and Prizes by answering all five questions of Flipkart Quiz.

If You Are Searching For Flipkart Bigg Buzz Challenge Quiz 25th January, Then You are on Right Website. We Have Given All latest Flipkart Daily Quiz Answers Below.

Always Search On Google for Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers Today Govijobs to get Latest and Correct flipkart bigg boss answers today.

The Flipkart Bigg Boss Quiz Game start on 25 January 2021 at 12:00 am and till running on 25 January at 11:59 pm.

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Today Overview

Name Of QuizBig Boss Quiz
Date25th January 2021
PrizesAssured Prizes, 50 Rs 3000 gift vouchers, 
1000 Rs 100 gift vouchers, 
Super coins
Available OnFlipkart App
Start Time12 Am to 12 Pm
Winner Announcement15 days

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Terms And Conditions

  1. Age of Player must be minimum 18 Years.
  2. Contenstant Should have Flipkart account and Sign in That account.
  3. The Flipkart Big Buzz Contest is Conduct Only On App.
  4. The Contest Conduct Daily.
  5. Game Winners Announcement after fifteen Days of that quiz.

How to Play Flipkart Bigg boss Quiz 25 January 2021

Stage 1: First Open Flipkart App and Sign In then Scroll Down.

Stage 2: Find and Open Game Section from bottom of the app Flipkart Big Buzz Challenge Quiz.

Stage 3: Click On Bigg Buzz Quiz there will be Total 5 questions Based On General Knowledge.

Stage 4: Check Correct Flipkart Big Buzz Challenge Answers From Here and Win Prizes. Winners are select from lucky draw.

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers Today 25 January 2021

( Update Time Regularly on 12.02 am Stay Connected With Us )

Check Here flipkart bigg buzz Challenge answers today 25 January

Q1:

Answer 1: Abhinav Shukla

Q2:

Answer 2: Manners Sikhayengi

Q3:

Answer 3: Anushasan

Q4:

Answer 4: Arshi Khan

Q5:

Answer 5: None of the Above

Amazon Quiz 23 January 2021 Answers | Win Prizes Daily

Flipkart Beat the Genius Quiz Answers Today 23 January 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 23 January 2021

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers Today 23 January 2021

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers 23 January 2021

Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information Quiz 23 January 2021

Flipkart Bigg Buzz Challenge Answers Today 6 January 2021

Q1: According To Vikas Which Contestant Is Being Foolish In Their Game?

Answer 1: Nikki Tamboli

Q2: What Did Rakhi Say? ‘Tera Istemaal Karenge.

Answer 2: Popat Banke

Q3: Rakhi Asked Aly And Eijaz To Call Her By What Name?

Answer 3: Julie

Q4: Which Contestant Won The Dada Saheb Phalke Award For Best Item Dancer?

Answer 4: Rakhi Sawant

Q5: Which Contestant Will Get Evicted This Week?

Answer 5: None Of The Above