Flipkart Ladies Vs Gentlemen 16 April 2021 Quiz Answers Today

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz, Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers 16 April 2021 Today. Play Flipkart Ladies Vs Gentlemen 16 April and Win Exciting Prizes, Super coins, Gift Vouchers Reward by Largest E-Commerce Site Flipkart.

Check Here All Of Five Questions Correct Flipkart Quiz Answers. Always Search On Google for Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers 16 April 2021 Govijobs To Get Fastest Updates Or Join Our Telegram Channel.

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Is Opinion Poll Contest. In This Flipkart Quiz Show Men Vs Women Debated Questions Ask.

Quiz Answers

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Overview

Contest NameFlipkart Ladies Vs Gentlemen
Quiz Date16 April 2021
PrizeSuper Coins, Rewards, Gift Vouchers, Gems
Quiz Time12 Am to 12 Pm
Available OnFlipkart App Game
Winners Announcement15 Days
Related OnOpinion Poll

How To Play Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz 16th April

Stage 1: First Open Flipkart App and Sign In then Scroll Down.

Stage 2: Find and Open Game Section from bottom of the app Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz.

Stage 3: Click On Flipkart Daily Quiz there will be Total 3 questions Based On General Knowledge.

Stage 4: Check Correct Flipkart ladies Vs Gentlemen Answers 16 April From Here and Win Prizes. Winners are select from lucky draw.

Join Us To Get Faster Flipkart Quiz Answers

Like Our Facebook PageJoin Our Telegram Channel
Follow Us On TwitterJoin Our Facebook Group

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Terms And Conditions

  1. Age of Participants must be minimum 18 Years.
  2. Participants Must have Flipkart account and log in using the same account.
  3. The Flipkart Ladies Vs Gentlemen is only available on the mobile app and not through the Flipkart web.
  4. The Quiz running every day.
  5. Winners are announced within 15 days from the date of participation and the same can be viewed under the Gems and Rewards section in the app.

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today 16 April 2021

( Update Time on 12.02 am. Bookmark This Page And Join Our Telegram Channel To Get Instant Answers)

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers Today

Ladies VS Gentlemen Quiz Is No Available For Today Check Other Flipkart Quiz Correct Answers.

Other Quiz Answers

Amazon National Science Day Quiz Answers | Win Rs. 20000 Pay

Amazon Movie Mania Quiz Answers Complete Dialogue Quiz Win 1000

Alexa Built in Phones Amazon Quiz Answers | Win 10000 Pay Balance

Amazon Wheel Of Fortune Quiz Answers | Win Sony Alpha Camera

Dairy Milk Silk Alexa Amazon Quiz Answers | Win Rs.10000 Pay Balance

Flipkart Dating Aaj Kal Answers Today

Amazon Business Extra Savings Quiz Answers | Win Rs.20000 Pay

Amazon Redmi Note 9 Pro Max Quiz Answers – Win Redmi Smartphone

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information Quiz

Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers

15th December Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers

Q1: First Prime Minister Of Mauritius Was From Bihar.

Answer 1: Not Fake

Q2: Koalas Have Human-Like Fingerprints.

Answer 2: Not Fake

Q3: M.S Dhoni Has The Highest Number Of Stumpings In The World In T20 Cricket.

Answer 3: Fake

12th December Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers

Q1: What % Of Women Believe That Their Partner Knows Nothing About Their Favourite Things?

Answer 1: 30%

Q2: What % Of Women Believe That Men Are More Dominating?

Answer 2: 70%

Q3: What % Of People Break Up Over Text Messages?

Answer 3: 70%

4th December Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers

Q1: What % Of People Feel That It Is Easier To Woo A Man Rather Than A Woman?

Answer 1: 70%

Q2: What % Of People Feel That Women Should Have An Arranged Marriage?

Answer 2: 40%

Q3: What % Of Men Makeup Stories About Themselves To Get A Girlfriend?

Answer 3: 70%

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers 3 December

Q1: What % Of Men Feel That Women Are Bad Drivers?

Answer 1: 30%

Q2: 15 What % Of People Feel That Women Want To Settle Down With Rich Only?

Answer 2: 40%

Q3: What % Of People Have Taken Advantage Of An Empty Lift?

Answer 3: 60%

2nd December Flipkart Ladies Vs Gentlemen Answers

Q1: What % Of Women Expect Men To Pay The Bill On A Date?

Answer 1: 80%

Q2: What % Of Men Think Premarital Sex Is Okay But Want The Girl They Marry To Be A Virgin?

Answer 2: 60%

Q3: What % Of Women Snore More Than Men?

Answer 3: 50%

30th November Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers

Question 1: What % Of People Judge Others Purely On The Basis Of Their Looks?

Answer 1: 60%

Q2: What % Of Women Believe That Checking Their Partner’s Phone Is Their Birth Right?

Answer 2: 60%

Q3: What % Of Couples Have Been Caught Kissing In A Park?

Answer 3: 80%

We Hope You Like This Articles and Will Win Quiz Prize Best Of Luck.