Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers Today 16 April 2021

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers Today 16 April 2021. Check All Correct Questions answers here.

Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz 16 April 2021 Contest and Win Exciting rewards, Super coins, Gems, Gift Vouchers Reward by Largest E-Commerce Site Flipkart.

If You Are Searching For Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers Today 16th April, Then You are on Right Website.

We Have Given All latest Flipkart Quiz Answers Today Below. Just Copy and Submit three Questions Right Answers in Quiz Zone.

Bookmark This Page To Get latest Flipkart Quiz. Prizewaali Pathshala Contest Updated here Everyday. So keep Visiting This Page.

Always Search On Google For govijobs.in prize wali pathshala answers today 16 April.

Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Overview

Quiz NameFlipkart PrizeWali Paathshala
Quiz Date16 April 2021
PrizeSuper Coins, Rewards, Gems Prizes
Quiz Time12 Am to 12 Pm
Available OnFlipkart App Game
Winners Announcement15 Days
Related OnGeneral Knowledge

How to Play Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz 16 April

Stage 1 : First Open Flipkart App and Sign In then Scroll Down.

Stage 2 : Find and Open Game Section from bottom of the app Prize Waali Pathshala Quiz.

Stage 3 : Click On Flipkart Quiz there will be Total Three questions Based On General Knowledge.

Stage 4: Check Correct Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today From Here and Win Prizes. Winners are select from lucky draw.

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today 16 April 2021

( Update Time 12.02 Am Stay Connect With Us. For Faster Quiz answers Flipkart Join Our Telegram Channel )

Flipkart Prize Wali Pathshala Answers Today 16 April

Update Soon. Check Other Quiz Answers Win Prizes.

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Amazon LG Tone Free Quiz Answers | Win Rs.10000 Pay Balance

Amazon Movie Mania Quiz Answers Complete Dialogue Quiz Win 1000

Alexa Built in Phones Amazon Quiz Answers | Win 10000 Pay Balance

Flipkart dating Aaj kal Answers Today

Jio Contest Go For love This Valentine’s Jio Dairymilk Silk Quiz Answers 12 February 2021

Amazon Valentine’s Day Carnival Quiz Answers | Win iPhone 12

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information Quiz

Flipkart Kaun Who Did It Answers Today 

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers

Flipkart ladies Vs Gentlemen Quiz Answers

13 January Flipkart Prize Wali Pathshala Answers

Q1: Near Which Of These Places Did Rani Laxmi Bai Die Fighting The British ?

Answer 1: Gwalior

Q2: Which Mythological Weapon Is Found On The Param Vir Chakra Medal ?

Answer 2: Vajra

Q3: Which Of These Creatures Is Found On India’s National Emblem ?

Answer 3: Horse

12 January Flipkart Prize Wali Pathshala Answers

Q1: Which Of These Ratios Is The Same As 2:3?

Answer 1: 6:9

Q2: Which Of These Gods Is Primarily Worshipped At The Tirumala Temple At Tirupati?

Answer 2: Vishnu

Q3: At Which Town Did Mangal Pandey Attack British Soldiers Triggering The 1857 Revolt?

Answer 3: Barrackpore

11 January Flipkart Prize Wali Pathshala Answers

Q1: Which Of These Cities Was The First Capital Of The Mughal Empire?

Answer 1: Agra

Q2: The Constellations ‘Ursa Major’ And ‘Ursa Minor’ Are Both Known By Common Names Referring To Which Animal?

Answer 2: Bear

Q3: What Are Two Triangles Having Exactly The Same Three Sides And Exactly The Same Three Angles Called?

Answer 3: Congruent

10 January Flipkart Prize Wali Paathshala Answers

Q1: Which Of These Rivers Originates And Terminates Within India?

Answer 1: Chambal

Q2: In Which Year Was Facebook Launched?

Answer 2: 2004

Q3: Where Is The Smallest Bone As Well As The Smallest Muscle In The Human Body Found?

Answer 3: Ears

9 January Flipkart Prize Wali Pathshala Answers

Q1: Which Planet Has Approximately The Same Amount Of Land Mass As Earth ?

Answer 1: Mars

Q2: Which Of These Metals Is Most Commonly Used In Makin The Core Of An Electromagnet ?

Answer 2: Iron

Q3: What Is The Full Form Of ‘ ATM ?

Answer 3: Automated Teller Machin

8 January Flipkart Prize Wali Paathshala Answers

Answer 1: Circumference

Q2: What Does The Word ‘Corona’ In Coronavirus Mean?

Answer 2: Crown

Q3: Which River Meets The Alaknanda At Devprayag In Uttarakhand To Form The Ganga?

Answer 3: Bhagirathi

Flipkart Prize Waali Pathshala Terms And Conditions.
  1. Age of Player must be minimum 18 Years.
  2. Contenstant Should have Flipkart account and Sign in That account.
  3. The Flipkart Prize Wali Pathshala Contest is Conduct Only On App.
  4. The Contest Conduct Daily.
  5. Game Winners Announcement after fifteen Days of that quiz.

We Hope You Like This Articles and Will Win Quiz Prize Best Of Luck.

Comments are closed.